Рецепти от категория "Морска храна"
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г скариди, пресни или замразени За маринатата: 1 с.л. светъл соев сос 1 ч.л. оризово вино или сухо шери 1 ч.л. сусамово олио За ... виж още »
2 с.л. зехтин 2 големи картофа, нарязани на пръчици 1/2 ч.л. сол За рибата: 1/2 ч царевично брашно 1/2 ч галета 1/2 ч.л. лют пипер 1/2 ч.л. ... виж още »
2 с.л. сухо бяло вино 1 ч.л. конци шафран 2 ч.л. перно 4 филета махи махи (по 170 г всяко) 2 с.л. зехтин 3 грудки ... виж още »
Готварски спрей или олио 4 големи сушени гъби 3 стръка зелен лук, нарязан напречно на четвъртинки 1/2 скилидка чесън 225 г скариди, обелени и ... виж още »
680 г пресни калмари, почистени 4 с.л. растително масло 1 голяма глава лук, ситно нарязан 4 скилидки чесън, счукан 2 големи червени чилита, тънко ... виж още »
115 г скариди 225 г филета риба 115 г миди 3 ч рибен бульон 1 ч миден сок 1/2 ч бяло вино 1 с.л. царевично олио 3 ... виж още »
48 пресни скариди, сварени, обелени и почистени 225 г крема сирене 225 г синьо сирене 225 г заквасена сметана 2 с.л. фино нарязан чесън 4 ... виж още »
1 неизпечен блат за пай, 23 см, набоден с вилица 225 г бекон, запържен и натрошен 1 консерва миди, 425 г 4 яйца, ... виж още »
2 кубчета пилешки бульон, натрошени 1 ч вряща вода 1 консерва 450 г сьомга, отцедена и накъсана 2 ч крутони 1 ч чедър, настърган 2 ... виж още »
900 г камбала, нарязана на 6 порции 3/4 ч лук, нарязан на тънки филийки 1 консерва нарязани гъби, отцедени (115 г) 3/4 ч ... виж още »
6 малки домата 4 с.л. зехтин 7 скилидки чесън, обелен 1 стрък пресен босилек 2 стръка мащерка 1 стрък пресен розмарин 500 г картофи, обелени 1 ч ... виж още »
4 филета бяла риба 1/4 ч брашно 2 яйце 3 с.л. вода 1/2 ч галета 1/4 ч.л. сол и черен пипер 1/4 ч хрян 1/4 ч зехтин За ... виж още »
900 г филета скумрия 2 ч.л. маргарин 1 глава лук, нарязан на кубчета 225 г ревен, нарязан едро Сол и пипер на вкус Препечена галета За ... виж още »
4 средно големи моркова, нарязани на ленти 1 1/2 ч галета, овкусена със сол и пипер 1/3 ч масло - разтопено 1/2 ч.л. ... виж още »
1/4 ч целина, нарязана на филийки 2 с.л. нарязан лук 2 с.л. масло или маргарин, меко 2 ч сварен кафяв ориз 2 ч.л. настъргана ... виж още »