Регистрация

Печена сьомга с подправки

Автор:
Martchella
|
Дата:
18 Jul
|
Видяна:
574
Оцени рецептата

2 кубчета пилешки бульон, натрошени

1 ч вряща вода

1 консерва 450 г сьомга, отцедена и накъсана

2 ч крутони

1 ч чедър, настърган

2 яйца - разбити

1/4 ч.л. семена синап

 

Разтворете кубчетата бульон във вряща вода. Смесете всички съставки; разбъркайте хубаво. Изсипете в уреда за бавно готвене, предварително намазан хубаво с олио. Покрийте и гответе на силен огън за 2 до 4 часа.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта