Регистрация

Швейцарско фондю с кашкавал

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
17 Mar
|
Видяна:
573
Оцени рецептата

4 ч (450 г) настърган кашкавал

1/4 ч брашно

1 скилидка чесън, разполовена

2 ч сладко бяло вино

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. сос Уорчестър

1 щипка смляно индийско орехче

 

Смесете кашкавала и брашното. Намажете тенджерка с чесъна. Изхвърлете чесъна. Добавете виното и загрейте до кипене. Над слаб огън, добавете сиренето, по 1/2 ч в даден момент, като се разбърква, докато сиренето се разтопи след всяко добавяне. Добавете солта, соса Уорчестър и индийското орехче. Прехвърля се в съд за фондю пот и се сервира с кубчета хляб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта