Регистрация

Чили начос

Автор:
Силвето
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
250
Оцени рецептата

425 г чили боб в чили сос

9 с.л. пикантен сос

425 г царевичен тортила чипс

4 ч чедър, настърган

1 авокадо

1 с.л. лимонов сок

1 1/2 ч сметана

1 с.л. лук, настърган

4 стръка зелен лук, нарязан

1 ч маслини, черни, без костилка, нарязани

1 домат; нарязан

 

Загрейте фурната до 200С. Намачкайте боба с половин чаша пикантен сос, докато се смесят на каша. Намаслете 2 тавички с размери 23 х 33 см. Поставете половината чипс във всяка тава, след това сложете от бобената смес отгоре. Поръсете с настърган чедър. Пече се за около минута или докато сиренето се разтопи и бобът забълбука. В същото време, обелете и издълбайте авокадото, намачкайте го на каша и смесете с лимоновия сок, 1/2 чаша заквасена сметана, настърган лук и една супена лъжица пикантен сос. Поднесете начоса с така направеното гуакамоле, останалата заквасена сметана, лук, домати и маслини.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта