Регистрация

Чийзкейк с бекон и лук

Автор:
roni
|
Дата:
02 Apr
|
Видяна:
164
Оцени рецептата

2/3 ч натрошени крекери

1/3 ч орехи, ситно нарязани

2 с.л. масло, меко

8 филийки бекон

1/2 ч лук, нарязан ситно

1 с.л. течност от запържения бекон

680 г крема сирене, меко

3 яйца, разбити

1/2 ч.л. лют червен пипер

1/4 ч.л. чесън на прах

Стрък магданоз

Настърган морков

 

Смесете трохите крекери с орехите и маслото. Натиснете трохите равномерно върху дъното на разглабяща се форма. Пече се в предварително загрята на 180ºС фурна за 10 минути. Охлажда се върху решетка. Запържете бекона до хрупкавост и след това го натрошете. Запържете лука в течността, докато омекне и оставете настрана. Разбийте крема сиренето. Постепенно добавете яйцата, чесъна на прах и лютия червен пипер. Разбийте до гладкост. Прибавете бекона и лука. Разпределете сместа в тавичката. Печете 45 до 60 минути или докато чийзкейкът се пропука отгоре. Охлажда се напълно. Съхранява се в хладилник, покрит с найлоново фолио. Точно преди сервиране, се изважда на стайна температура. Извадете от формичката. Гарнирайте с кръг от настърган морков по краищата. В средата сложете стрък магданоз. Сервирайте с бисквити или резени морков.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта