Регистрация

Чеснови ядки в масло

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
12 Jun
|
Видяна:
352
Оцени рецептата

226 г бадеми, кашу или фъстъци или смес - белени

2 с.л. маргарин

1 с.л. олио

3 скилидки чесън, натрошени

Сол

 

Разтопете маргарина и олиото с чесъна в тиган и разбъркайте с ядките. Запържете на умерен огън в продължение на 3 до 5 минути или докато са хрупкави и златисти. Отцедете върху кухненска хартия и се поръсва със сол. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта