Регистрация

Чеснов нахут

Автор:
blazheva
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
193
Оцени рецептата

2 консерви нахут

2 с.л. зехтин

2 с.л. фино смлян чесън

12 стръка прясна мащерка

сол

прясно смлян черен пипер

 

Загрейте фурната до 225С. Отцедете нахута и поставете в стъклен съд за печене на един слой. Поръсете със зехтина, разбъркайте с пръсти, така че да се покрие. Поръсете равномерно с чесъна и покрийте с мащерка равномерно. Печете 15 минути. Подправете със сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта