Регистрация

Чеснов мус

Автор:
dobrinska
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
519
Оцени рецептата

4 цели глави чесън

1 с.л. зехтин

2 ч сметана за разбиване

сол на вкус

бял пипер на вкус

2 с.л. див лук, нарязан ситно, по желание

 

Разтрийте главите чесън със зехтин. Увийте поотделно в алуминиево фолио и печете на 180 градуса във фурната за около 45 минути.

Извадете печения чесън от фурната и изстискайте всяка скилидка. Пюрирайте в кухненски робот.

Разбийте сметаната на сняг, прибавете я при чесновото пюре. Подправете на вкус със сол и бял пипер. Добавете лук, ако желаете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта