Регистрация

Цедено мляко с подправки

Автор:
Savatova
|
Дата:
20 Jul
|
Видяна:
850
Оцени рецептата

2 ч кисело мляко

1/2 ч.л. сушена мащерка

1/2 ч.л. сушен босилек

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

 

Смесете всички съставки внимателно в малка купа. Сложете двоен тензух в гевгир. Сложете гевгира над купа. Изсипете сместа в гевгира и оставете в хладилника. Оставете да се отцеди за 4 часа.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта