Регистрация

Хрупкави хапки с рачешко

Автор:
Savatova
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
214
Оцени рецептата

1 1/2 ч рачешко месо, отцедено

1 с.л. пресен сок от лайм или лимон

1/2 ч.л. настъргана кора от лайм

1 зелен лук, наситнен

2 с.л. наситнен магданоз

1 ч.л. сос Уорчестър

1 ч.л. горчица (или на вкус)

Няколко капки лют сос (или на вкус)

2 с.л. безсолно масло, разтопено

16 кръгли филийки препечен хляб

1/2 ч настъргано швейцарско сирене или чедър

 

Сгорещете грила. Комбинирайте рачешкото, лимоновия сок, кората от лайм, зеления лук, магданоза, соса Уорчестър, горчицата и лютия сос. Опитайте и коригирайте подправките. Намажете с разтопено масло препечените филийки и наредете в тавичка. Покрийте всяка с част от рачешката смес, след това поръсете с 1-1/2 ч.л. сирене. Печете, докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта