Регистрация

Хрупкава паста с чеснова сол

Автор:
Ivko
|
Дата:
02 Jun
|
Видяна:
221
Оцени рецептата

Паста по избор

Олио

Чеснова сол

 

Сварете пастата във вряща подсолена вода, докато почти омекне. Отцедете и подсушете върху хартиени кърпи. Сгорещете олио в дълбок тиган или уок до 190С. Добавете пастата, на партиди и се запържва, докато леко покафенее. Отцедете върху хартиени кърпи и се поръсва с чеснова сол. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта