Регистрация

Хлебче със сирене

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
08 Apr
|
Видяна:
162
Оцени рецептата

1/2 ч настърган пармезан

1/3 ч майонеза

Франзела

Див лук или магданоз, наситнени, по желание

 

В малка купа, смесете пармезана и майонезата. Прибавете наситнен див лук или магданоз, ако желаете. Поставете настрана. Нарежете франзелата надлъжно или на филийки. Сложете да се препекат от едната страна. Намажете част от сместа със сирене и майонеза върху непрепечената страна на хляба. Изпечете за 2 до 3 минути или до светло кафяво.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта