Регистрация

Хапки с рачешко в бекон

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
201
Оцени рецептата

2 консерви рачешко месо – по 170 г

1 ч галета

3 с.л. вино за готвене

1 с.л. лимонов сок

1 с.л. лук (настърган)

1 ч.л. синапени семена

1/2 ч.л. сол

Щипка пипер

Резени бекон, разполовени

Магданоз

 

Отцедете рачешкото; комбинирате останалите съставки, с изключение на бекона. Разбърква се добре. Оформете топки колкото орех. Увийте в бекона; забодете с клечки за зъби. Изпечете на умерен огън, докато беконът е хрупкав, около 10 минути, като обръщате, за да покафенеят равномерно. Украсете с магданоз и лимон.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта