Хапки с пастет
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
30 филийки хляб
Разтопено масло за намазване на хляба
Свински пастет
1 глава лук, нарязан ситно
2 ч.л. масло
125 г крема сирене
1 ч настърган кашкавал
1 жълтък
2 ч.л. див лук
На филийките:
1. Нарежете хляба на кръгли филийки с диаметър 5 см с помощта на формичка за бисквитки.
2. Намажете от двете страни с разтопено масло и се поставят в тава.
3. Печете на 200 градуса в продължение на 10 минути или до златисто кафяво, като обръщате от време на време. Охлаждат и се съхраняват в херметически затворена кутия.
На предястието:
1. Намажете всяка филийка с пастет.
2. Леко задушете лука в масло за 2 минути, оставя се да се охлади.
3. Разбийте крема сиренето, до гладкост, добавете следващите три съставки и разбийте докато се смесят хубаво. Намажете върху пастета.
4. Печете на 200 градуса в продължение на 10 минути или до златисто кафяво.
5. Сервирайте веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ