Регистрация

Хапки с пастет

Автор:
jordana
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
1014
Оцени рецептата

30 филийки хляб

Разтопено масло за намазване на хляба

Свински пастет

1 глава лук, нарязан ситно

2 ч.л. масло

125 г  крема сирене

1 ч настърган кашкавал

1 жълтък

2 ч.л. див лук

 

На филийките:

1. Нарежете хляба на кръгли филийки с диаметър 5 см с помощта на формичка за бисквитки.

2. Намажете от двете страни с разтопено масло и се поставят в тава.

3. Печете на 200 градуса в продължение на 10 минути или до златисто кафяво, като обръщате от време на време. Охлаждат и се съхраняват в херметически затворена кутия.

На предястието:

1. Намажете всяка филийка с пастет.

2. Леко задушете лука в масло за 2 минути, оставя се да се охлади.

3. Разбийте крема сиренето, до гладкост, добавете следващите три съставки и разбийте докато се смесят хубаво. Намажете върху пастета.

4. Печете на 200 градуса в продължение на 10 минути или до златисто кафяво.

5. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта