Регистрация

Хайвер от патладжан

Автор:
radito
|
Дата:
04 Jun
|
Видяна:
233
Оцени рецептата

3 патладжана

3 скилидки чесън, счукан

1/3 ч зехтин

1 с.л. магданоз (или зелен лук, босилек или аншоа)

1 лимон, сокът само

Сол и черен пипер

 

Разполовете патладжаните по дължина и изпечете във фурната за 50 минути, като се обръщат веднъж, докато са много меки. Изгребете месото и изхвърлете семената. Намачкайте на каша на ръка. Добавете чесън на вкус. Добавете зехтина, след това нарязания магданоз, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта