Топка със сирене и бадеми
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
226 г крема сирене, меко
Мляко, колкото е необходимо
1 ч сирене; настъргано
226 г чедър, обикновен или с вино
1 с.л. настърган лук
1 ч препечени филирани бадеми
2 с.л. нарязан магданоз
Разбийте сиренето, млякото, лука и 3/4 чаша бадеми, докато се смесят хубаво. Оставете в хладилника за най-малко един час. Оформете на топка, увийте във восъчна хартия и дръжте в хладилника за няколко часа или за през нощта. Нарежете останалите бадеми, добавете магданоза. Оваляйте топката в магданозено-бадемовата смес. Увийте отново топката сирене, докато стане готова за сервиране. Махнете от хладилника за около един час преди сервиране. Поднесете на стайна температура с разнообразни бисквитки.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ