Регистрация

Топка със сирене и бадеми

Автор:
yordanka
|
Дата:
08 Apr
|
Видяна:
153
Оцени рецептата

226 г крема сирене, меко

Мляко, колкото е необходимо

1 ч сирене; настъргано

226 г чедър, обикновен или с вино

1 с.л. настърган лук

1 ч препечени филирани бадеми

2 с.л. нарязан магданоз

 

Разбийте сиренето, млякото, лука и 3/4 чаша бадеми, докато се смесят хубаво. Оставете в хладилника за най-малко един час. Оформете на топка, увийте във восъчна хартия и дръжте в хладилника за няколко часа или за през нощта. Нарежете останалите бадеми, добавете магданоза. Оваляйте топката в магданозено-бадемовата смес. Увийте отново топката сирене, докато стане готова за сервиране. Махнете от хладилника за около един час преди сервиране. Поднесете на стайна температура с разнообразни бисквитки.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта