Регистрация

Тесто за самоса

Автор:
Юлия
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
644
Оцени рецептата

3 с.л. зехтин

1 ч брашно

1 щипка сол

Щипка бакпулвер

Вода, колкото е необходимо

 

Смесете с пръсти зехтина и брашното. Добавете солта и бакпулвера и продължете да втривате, докато имате ронлива консистенция. Постепенно се добавя вода, колкото е необходимо и омесва твърдо, но еластично тесто. Разделете тестото на четири равни части и оформете на топка. Разточете всяка на тънък кръг. Нарежете всеки диск на половини и заделете, покрити с влажна кърпа, докато плънката е готова.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта