Регистрация

Сос с черен боб и маслини

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
331
Оцени рецептата

425 г консерва черен боб, изплакнат и отцеден

120 г консерва зрели маслини; нарязани, отцедени

1 малка глава лук, ситно нарязан

1 скилидка чесън, нарязана фино

2 с.л. растително масло

2 с.л. сок от лайм

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. червена чушка, натрошена

1/4 ч.л. кимион, смлян

1/8 ч.л. пипер

226 г крема сирене, меко

2 големи яйца твърдо сварени, белени и нарязани

1 голям стрък зелен лук, нарязан на филийки

425 г тортила чипс

 

Смесете боба, маслините, лука, чесъна, олиото, лимоновия сок, солта, червения пипер, кимиона и черния пипер много добре. Покрийте и се съхранява в хладилник за 2 часа. Разстелете крема сиренето на дъното на чиния за сервиране. Изсипете бобената смес равномерно върху крема сиренето. Подредете яйцата върху бобената смес във формата на пръстен около ръба на чинията, след това поръсете с лука. Сервирайте с тортила чипс.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта