Регистрация

Сос с цвекло

Автор:
яна маринова
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
945
Оцени рецептата

450 г цвекло; сварено до омекване, обелено и нарязано на парчета

113 г меко тофу; отцедено

1 с.л. ябълков оцет (или повече, на вкус)

2 с.л. наситнен шалот

1/2 ч.л. синапено семе

1/2 ч.л. сушена мащерка

1/2 ч.л. сушен естрагон

 

Пюрирайте съставките (с 1 супена лъжица оцет) в кухненски робот или пасатор, до гладкост. Подправете с пипер, добавете още оцет и сол на вкус. Сервирайте веднага или съхранявайте в хладилник в плътно затворен контейнер до 3 дни. Прави около 2 чаши.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта