Регистрация

Сос с броколи и гъби

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
715
Оцени рецептата

2 ч броколи, нарязани

1 с.л. растително масло

1 скилидка чесън

1/2 глава лук, нарязан ситно

113 г гъби, нарязани ситно

3/4 ч извара, нискомаслена

1/4 ч кисело мляко, нискомаслено

Щипка сол, черен пипер

 

Сварете броколите до омекване (3 минути). Отцеждат се и се поставят под студена вода. В незалепващ тиган, сгорещете олиото на умерен огън, добавете чесъна, лука и гъбите и пържете до омекване на лука. Свалете от котлона. В пасатор, комбинирайте изварата и киселото мляко, подправете със сол и черен пипер на вкус. Разбийте само докато се смесят. Покрийте с капак и съхранявайте в хладилник.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта