Регистрация

Сос с бренди и чедър

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
155
Оцени рецептата

450 г сирене чедър

1/3 ч бренди

3 с.л. масло (стайна температура)

2 с.л. сметана

щипка индийско орехче

щипка лют червен пипер

 

Сложете сиренето в пасатора и пюрирайте с всички останали съставки. Разбърква се добре. Охладете в хладилника. Извадете от хладилника около половин час преди сервиране, така че сиренето да може да се маже лесно.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта