Регистрация

Сос за потапяне с телешки салам

Автор:
violeta
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
555
Оцени рецептата

1 пакет 225 г крема сирене

1 ч заквасена сметана

115 г наситнен телешки салам

1/4 ч зелен лук; нарязан

капка сос Уорчестър

 1 с.л. зелена чушка, нарязана ситно

1 питка хляб

 

Смесете съставките добре с изключение на хляба. Срежете хляба наполовина по широчина и издълбайте средата внимателно. Напълнете долната кора със соса и покрийте с горната кора. Увийте във фолио и се пече на 180С градуса в продължение на 1 1/2 часа. Използвайте средата от хляба за потапяне в горещата смес.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта