Солен чийзкейк с рачешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч крекери, натрошени
3 с.л. масло - разтопено
450 г крема сирене, меко
3 яйца
1/4 ч сметана
1 ч.л. лимонов сок – прясно изцеден
2 ч.л. лук - настърган
1/4 ч.л. подправки за супа
2 капки сос Табаско
1/8 ч.л. смлян пипер
1 ч рачешко месо - консервирано
1/2 ч сметана
Загрейте фурната до 180 градуса. Смесете бисквитите и маслото и използвайте сместа, за да покриете дъното на разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см. Печете за около 10 минути. Оставете настрана да се охлади. Намалете фурната до 160 градуса. С електрически миксер, разбийте до пухкава смес крема сиренето, яйцата и 1/4 чаена чаша заквасена сметана. Добавете лимоновия сок, лука, подправките за супа, соса Табаско и черния пипер. Прибавете рачешкото и разбъркайте добре. Изсипва се в охладения блат и се пече 50 минути, докато тортата стегне. Извадете от фурната. Минете с нож по ръба на формичката, за да отделите чийзкейка от съда. Охлажда върху решетка. Свалете стените на съда и намажете със заквасена сметана.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ