Регистрация

Солен чийзкейк с рачешко

Автор:
jordana
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
254
Оцени рецептата

1 ч крекери, натрошени

3 с.л. масло - разтопено

450 г крема сирене, меко

3 яйца

1/4 ч сметана

1 ч.л. лимонов сок – прясно изцеден

2 ч.л. лук - настърган

1/4 ч.л. подправки за супа

2 капки сос Табаско

1/8 ч.л. смлян пипер

1 ч рачешко месо - консервирано

1/2 ч сметана

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Смесете бисквитите и маслото и използвайте сместа, за да покриете дъното на разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см. Печете за около 10 минути. Оставете настрана да се охлади. Намалете фурната до 160 градуса. С електрически миксер, разбийте до пухкава смес крема сиренето, яйцата и 1/4 чаена чаша заквасена сметана. Добавете лимоновия сок, лука, подправките за супа, соса Табаско и черния пипер. Прибавете рачешкото и разбъркайте добре. Изсипва се в охладения блат и се пече 50 минути, докато тортата стегне. Извадете от фурната. Минете с нож по ръба на формичката, за да отделите чийзкейка от съда. Охлажда върху решетка. Свалете стените на съда и намажете със заквасена сметана.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта