Регистрация

Скариди на скара в чесново-маслен сос

Автор:
yordanka
|
Дата:
12 Jun
|
Видяна:
675
Оцени рецептата

450 г пресни обелени и почистени от вената скариди

1/4 ч маргарин или масло

1 скилидка чесън, счукан

1 с.л. нарязан пресен магданоз

Червен пипер

3 с.л. сухо бяло вино

 

1. За соса, в тенджера разтопете маргарин или масло. Разбърква се с чесъна, магданоза и червения пипер; гответе около 1 минута. Добавете виното; сгорещете. Заделете.

2. Набодете скаридите на четири дълги или 8 къси метални шишчета. Изпечете на скарата за 10-12 минути или до розово, като обръщате и мажете често със соса.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта