Регистрация

Свинско с чесън и чили сос

Автор:
gabi
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
436
Оцени рецептата

600 г нетлъсто свинско

1 краставица

За соса:

2 с.л. тъмен соев сос

1 с.л. захар

2 с.л. чесън, счукан

1 ч.л. сусамово олио

1 ч.л. чили олио

1 ч.л. оцет

 

1. Сложете соевия сос и захарта в тенджера и оставете сместа да къкри, докато леко се сгъсти, след това се смесва с другите съставки за соса.

2. Почистете свинското месо и оставете да къкри в бульон или вода за около 15 минути, след което се изважда, охлажда се и се замразява (което ще го направи по-лесно за последващо нарязване).

3. Нарежете краставицата на 12 клечки и премахнете семената.

4. Нарежете свинското на тънки парчета и ги размразете.

5. Поставете по парче краставица във всяко парче свинско и навийте на руло около краставицата.

6. Сложете в чиния и полейте със соса.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта