Регистрация

Самоса с пилешка плънка

Автор:
lazova
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
445
Оцени рецептата

500 г пилешки гърди

10 г счукан чесън

5 г настърган пресен корен от джинджифил

1 зелено чили, ситно нарязано

2 1/2 г куркума

10 г Гарам масала

30 г нарязани листа кориандър

1 малка глава лук, настърган

Сол на вкус

 

Отстранете кожата и филетирайте пилешките гърди. Смесете чесъна, джинджифила и чилито и втрийте тази смес в пилешките филенца. Задушете на пара за около 15 минути на умерен огън, накъсайте месото и смесете с останалите съставки. Оставя се да изстине, преди да напълните самоса.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта