Румаки пастет
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г пилешки дробчета, сварени
3 с.л. соев сос
1/2 ч масло или маргарин, меко
1/2 ч.л. лучена сол
1/2 ч.л. семена синап
1/4 ч.л. смляно индийско орехче
Няколко капки лют сос
225 г консерва водни кестени; отцедени, едро нарязани
6 резена бекон, запържен и натрошен
2 с.л. фино нарязан зелен лук
Крекери
В блендер или кухненски робот, нарежете фино пилешките дробчета, по няколко наведнъж. Когато всички са нарязани, ги върнете в блендера и добавете соевия сос, маслото, солта, лука, горчицата, индийското орехче и лютия сос Смесете до гладкост. Добавете водните кестени и бекона. Смесете много добре на ръка. Изсипете в 1 голяма или в 5 малки купички, като притиснете здраво, докато излезе всичкият въздух. Охладете. Извадете от формичките чрез потапяне бързо в топла вода до ръба и се оставя на стайна температура преди сервиране. Поръсете със зелен лук. Поднесете с крекери.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ