Регистрация

Румаки

Автор:
dobrinska
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
1030
Оцени рецептата

450 г пилешки дробчета

225 г воден кестен; отцеден

12 ленти бекон

1/4 ч соев сос

1/2 ч.л. джинджифил на прах

1/2 ч.л. китайска подправка "5 подправки" или

1/2 ч.л. къри на прах

 

Срежете пилешките дробчета на половинки или на големи парчета. Срежете по-големите водни кестени на половинки. Срежете лентите бекон наполовина по широчина. Увийте парче бекон около парче черен дроб и кестен, забодете краищата с клечка за зъби. Поставете ги в плитка тавичка за пай. Смесете соевия сос с подправките и се изсипва върху ордьоврите; оставете в хладилника за около 1/2 час преди сервиране. Загрейте грил или скара и ги изпечете, докато беконът е хрупкав, около 20 минути, като се обръщат, докато покафенеят от всички страни. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта