Регистрация

Ребърца на фурна по китайски

Автор:
marcheva
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
192
Оцени рецептата

1/2 ч масло или маргарин

1 скилидка чесън, ситно нарязана

1 пакет микс за супа, като например лучена, лучена с гъби или друга по избор

1 консерва доматено пюре

1/2 ч кафява захар

1/4 ч соев сос

1/4 ч бял оцет

1/4 ч чили сос

2 кг ребърца

 

Загрейте фурната до 190 градуса. В голяма тенджера се разтапя маслото и се готви чесънът с лука и микса за супа на среден огън, докато чесънът стане златист. Добавят се доматеното пюре, захарта, соевият сос, оцетът и чили сосът. Оставете да заври, след което оставете да къкри, като се разбърква от време на време, за 15 минути. Междувременно, в голяма тава, застлана с алуминиево фолио, подредете ребърцата, с месестата страна нагоре и печете 20 минути. Намажете ребърцата щедро със сос, а след това продължете печенето, откъм месестата страна, като мажете с четка от време на време с останалия сос, 50 минути, или до готовност на ребърцата.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта