Рачешко по карибски
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
8 с.л. масло
4 стръка зелен лук, нарязан
1 - 2 ч.л. нарязан чесън
1 люто зелено чили, ситно нарязано и почистено от семената
1 с.л. къри на прах
340 – 450 г месо раци, накъсано
2 с.л. прясно нарязан кориандър, листа, ако е възможно
2 с.л. ситно нарязан магданоз
Сол и прясно смлян черен пипер
6 - 8 с.л. бульон от раци или миди
2 ч галета
Разтопете маслото в тиган, добавете лука, чесъна и лютите чушки и гответе, докато лукът поомекне. Добавете кърито на прах към тази смес и разбъркайте добре. Добавете раците, кориандъра и магданоза. Добавете сол, черен пипер и бульона от раци или миди (ако е необходимо, добавете още разтопено масло). Добавете галетата. Напълнете сместа в 8 мидени черупки и се пече на 200 градуса за 10 минути или докато покафенеят.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ