Регистрация

Рачешки тарталети

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
220
Оцени рецептата

3 големи яйца, разбити

1 1/2 ч обезмаслено мляко

3/4 ч швейцарско сирене, настъргано

2 с.л. крема сирене, меко

1 с.л. лук, накълцан

1/4 ч магданоз, нарязан

1/2 ч моркови, настъргани

450 г рачешко месо

1/2 ч.л. индийско орехче

1/4 ч.л. бял пипер

Щипка сол

Тесто за пай

 

Разточете тестото тънко и го нарежете на кръгове с диаметър 5 см. Леко натиснете кръговете тесто в намаслена формичка за тарталета. Набодете тестото с вилица. Пече се в продължение на 5-7 минути на 220 градуса. Извадете от фурната. Оставете настрана. Смесете останалите съставки и напълнете тарталетите до 1 см от горния ръб. Пече се в продължение на 25 минути на 190 градуса или докато поставена в центъра клечка за зъби излезе чиста.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта