Регистрация

Рачешки рулца

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
29 Aug
|
Видяна:
452
Оцени рецептата

185 г рачешко; натрошено

1 яйце, разбито

1/2 ч доматен сок

1 ч галета

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. чили на прах

2 ч.л. горчица

1 ч.л. нарязан магданоз

 

Почистете внимателно рачешкото, така че да не останат костици. Добавете яйцето, доматения сок, галетата и подправките; охладете в хладилника за 2 до 3 часа. Оформете сместа на парчета с размера на пръст. Изпечете под грила за 5 мин. от всяка страна. Поднесете с клечки за зъби.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта