Регистрация

Рачешки мус

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
405
Оцени рецептата

1 с.л. неовкусен желатин

1/4 ч студена вода

1 ч неразредена супа от гъби

226 г крема сирене, меко

1 ч майонеза

3/4 ч нарязана ситно целина

185 г консервирано месо от раци, отцедено

1 с.л. настърган лук

1 1/2 ч.л. сос Уорчестър

 

Накиснете желатина в студена вода, за да омекне. Сгорещете супата. Разбъркайте желатина в горещата супа, като се уверите, че се разтваря. Добавете крема сиренето и майонезата. Разбийте до гладкост. Добавете целината, месото, лука и соса Уорчестър. Изсипва се в подходящи формички и се оставя в хладилника. Сервирайте с бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта