Регистрация

Пюре от праз

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
05 Nov
|
Видяна:
1165
Оцени рецептата

340 г праз, нарязан на тънки филийки

Масло

 

Сложете праза във вряща подсолена вода. Варете до омекване. Заделете течността. Пюрирайте праза. Овкусете и добавете малко масло; може да разредите със заделената течност. Сервирайте гарнирано с букет от зелен кориандър и триъгълни пържени филийки.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта