Регистрация

Пържена сушена на слънце пастърма

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
28 Jul
|
Видяна:
757
Оцени рецептата

450 г телешко

1 глава чесън

1 ч.л. къри на прах

1/2 ч.л. пипер

1 с.л. сос от стриди

1 с.л. рибен сос

3 корена кориандър

1 с.л. захар

2 с.л. уиски

3 с.л. чили сос

 

След като измиете говеждото месо, го нарежете на филийки с около 0,8 см дебелина. Счукайте чесъна, кориандъра и черния пипер в хаванче. Добавете филийките говеждо и разбъркайте в сместа. Добавете рибения сос, соса от стриди, уискито, захарта и кърито на прах, разбърква се добре и се оставя да се маринова за един час. Подредете парчета говеждо месо върху решетка и се оставят на слънце в продължение на един ден. Обръщайте от време на време. Изпържете сушената на слънце пастърма в горещо масло и след това отцедете. Сервира се с чили сос.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта