Пълнено руло Стефани
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч галета
1/3 ч фино нарязан лук
1 ч.л. сол
1/8 ч.л. пипер
1/4 ч мляко
1 яйце, леко разбито
225 г фино смляно телешко
225 г нетлъста свинска кайма
1/2 ч настърган Чедър
115 г консервирани гъби, отцедени, нарязани
1 1/2 ч сладки картофи, намачкани на пюре
Червен пипер (по желание)
1. В голяма купа смесете галетата, лука, солта, черния пипер, млякото и яйцата; разбъркайте добре с помощта на гумена шпатула.
2. Натрошете каймата в сместа и разбъркайте внимателно, докато се обединят.
3. В плитка, топлоустойчива, неметална тавичка, оформете около една трета от сместа на правоъгълник.
4. Поръсете с половината сирене. Подредете гъбите върху сиренето, като оставите около 1 см граница около ръбовете. Поръсете веднага с останалото сирене.
5. Внимателно оформете останалата смес с месо над сиренето и гъбите, като внимателно запечатате ръбовете.
6. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 9 минути или почти до готовност.
7. С помощта на шпатула, намажете месото с пюре от картофи. Покрийте напълно отгоре и отстрани. По желание се поръсва с червен пипер.
8. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 3 минути или до пълна готовност на месото.
9. Оставете да престои на стайна температура 4 мин. преди сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ