Регистрация

Пълнени с бадеми фурми с бекон

Автор:
alexander
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
318
Оцени рецептата

1 пакет (113 г) бланширани бадем

450 г фурми без костилки

680 г нетлъст тънко нарязан бекон

 

Сложете по бадем във всяка фурма. Увийте парче бекон около всяка пълнена фурма и закрепете с клечка за зъби. Сложете в плитка тавичка, постлана с алуминиево фолио. Сложете фурмите върху фолиото да се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 12-15 минути или докато беконът стане хрупкав. Извадете върху решетка, да се отцедят. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта