Регистрация

Пълнени маслини

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
13 Feb
|
Видяна:
937
Оцени рецептата

Необходими продукти:

250 г маслини, без костилка

20 г аншоа филета, нарязани на малки парченца

2 печени чушки, нарязани ситно

1 скилидка чесън, намачкана или пресована

1/3 чаша винен оцет

1 супена лъжица зехтин

1 с.л. зехтин

магданоз, накълцан

Начин на приготвяне:

Отцедете маслините и ги напълнете с филетата аншоа. Комбинирайте останалите съставки, с изключение на магданоза, залейте маслините и мариновайте за една нощ.

Прибавете магданоза половин час преди сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта