Регистрация

Пълнени люти чушки с рачешко

Автор:
elenkova
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
583
Оцени рецептата

1/4 ч масло, разтопено

1/2 ч лук, нарязан

1/2 ч целина, нарязана

1/4 ч чесън, нарязан

340 г прясно рачешко месо

1 яйце, леко разбито

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. бял пипер

1/2 ч галета + допълнително за овалване

10 люти чушлета, срязани наполовина по дължина  без семената, леко бланширани

 

Сгорещете маслото в незалепващ тиган и запържете леко нарязания лук, целината и чесъна, докато омекнат, около 3 минути. Смесват се в купа с рачешкото, яйцето, солта, черния пипер и галетата и се разбърква. Напълнете чушките щедро със сместа Навлажнете пълнените чушки като ги потопите леко в студена вода. Оваляйте в още галета, така че да се покрият. Изпържете на маслена баня до кафяво.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта