Регистрация

Пълнени гъби с рачешко

Автор:
hodjeva
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
187
Оцени рецептата

20 големи гъби

Италиански дресинг

226 г рачешко месо

3/4 ч галета

2 яйца, разбити

1/4 ч майонеза

1/4 ч лук, накълцан

1 ч.л. лимонов сок

 

Мариновайте гъбите в италиански дресинг; отцедете. Комбинирайте рачешкото, половин чаша галета, яйцата, майонезата, лука и лимоновия сок. Напълнете гъбите. поръсете с останалата галета, пече се 190ºС за 15 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта