Регистрация

Пълнени гъби с пармезан

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
718
Оцени рецептата

20 големи бели гъби

1/3 ч лук, нарязан на кубчета

2 с.л. натрошен корнфлейкс

2 с.л. галета

2 с.л. настърган пармезан

3 с.л. сухо шери

Вода

Сушен магданоз, натрошен

Сол и черен пипер

Чесън на прах (по желание)

 

Измийте и почистете гъбите; след това отстранете пънчетата и ги нарежете на малки кубчета. Поставете кубчетата стъбла и лука в малка купа и се покрива с восъчна хартия. Гответе на висока мощност в микровълновата за 45 сек. Добавете трохите, галетата, сиренето, шерито и достатъчно вода, за да се навлажни сместа. Подправете на вкус с магданоз, сол, черен пипер и чесън на прах. След това изсипете в гъбите. Сложете в подходящ за микровълновата съд. Гответе на умерена мощност за 3 мин. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта