Регистрация

Пълнени гъби с лук, сметана и яйца

Автор:
violeta
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
700
Оцени рецептата

20 гъби

2 с.л. масло или маргарин

1 малка глава лук, наситнен

3 ч.л. галета

1 с.л. сметана

1 яйце; твърдо сварено, нарязано ситно

1 яйце

1 с.л. магданоз, нарязан фино

1/4 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

20 парчета гауда или кашкавал

 

Загрейте фурната до 200ºС. Намаслете тавичка за печене. Махнете стъблата на гъбите и заделете шапките. Нарежете стъблата фино. Разтопете маслото на умерен огън. Добавете лука и задушете, докато омекне, около 3 минути. В купа смесете сотирания лук, нарязаните стъбла гъби, галетата, заквасената сметана и твърдо сварените яйца. В купа, разбийте яйцето с вилица. Добавете към лучената смес. Добавете магданоза, солта и черния пипер и разбъркайте. Напълнете гъбите с около 1 пълна ч.л. от сместа. Подредете ги в тавичката. Сложете по парче кашкавал отгоре. Печете в продължение на 20 -25 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта