Регистрация

Пълнени гъби с дробчета

Автор:
Надежда
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
182
Оцени рецептата

450 г пилешки черен дроб

1 глава лук, нарязан

1 стрък магданоз, нарязан

1 яйце

Сол на вкус

Пипер на вкус

8 гъби, големи

Масло

сухо вино

 

Сварете черния дроб в сухото вино. Смелете дроба, лука, магданоза, яйцето, солта и черния пипер. Разбърква се добре. Почистете и махнете стъблата на гъбите. Напълнете ги със сместа и сложете в тавичка с бучка масло върху всяка гъба. Печете на 150ºС за 30 мин. до 1 час в зависимост от размера на гъбите. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта