Регистрация

Пълнен пъпеш

Автор:
пеева
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
555
Оцени рецептата

1 средно голям пъпеш

Бяло вино или розе

115 г синьо сирене, натрошено

225 г рикота

1/4 ч сметана

Сол и прясно смлян черен пипер

 

Изрежете парче от върха на пъпеша и издълбайте плода с лъжичка за пъпеш. Мариновайте топките пъпеш във виното, до поднасяне. В същото време, смесете сирената и сметаната. Поръсете със сол и пипер на вкус. Сложете сместа със сирене в черупките пъпеш. Набодете топките пъпеш с клечки за зъби и ги натопете в сместа със сирене и поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта