Пролетни рулца с телешко и лук
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
113 г телешки бут
3 с.л. терияки сос
2 стръка зелен лук, срязани наполовина по дължина, след това на парчета от по 10 см
Поставете месото между листа хартия и изтънете с чукче до 0,3 см дебелина. Срежете месото наполовина по широчина. Подредете лентите лук по дължината на всяко парче месо. Като започнете от широкия край, навийте на руло. Закрепете с клечки за зъби. На ястието: Загрейте грила. Потопете рулцата в терияки сос изпечете на скарата за 3 минути. Потопете отново в сос и печете още 3 минути. Махнете клечките за зъби, отрежете краищата и се нарязва на парчета от по 2,5 см.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ