Регистрация

Пролетни рулца с телешко и лук

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
479
Оцени рецептата

113 г телешки бут

3 с.л. терияки сос

2 стръка зелен лук, срязани наполовина по дължина, след това на парчета от по 10 см

 

Поставете месото между листа хартия и изтънете с чукче до 0,3 см дебелина. Срежете месото наполовина по широчина. Подредете лентите лук по дължината на всяко парче месо. Като започнете от широкия край, навийте на руло. Закрепете с клечки за зъби. На ястието: Загрейте грила. Потопете рулцата в терияки сос изпечете на скарата за 3 минути. Потопете отново в сос и печете още 3 минути. Махнете клечките за зъби, отрежете краищата и се нарязва на парчета от по 2,5 см.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта