Регистрация

Препечени филийки с чътни и сирене

Автор:
marto
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
222
Оцени рецептата

1 ч.л. масло

4 резена бекон, нарязани наполовина

1 глава лук, нарязана

1 домат, нарязан на тънки филийки

4 резена сирене

4 броя препечени филийки, намазани с масло от едната страна и с чътни от другата

 

Разтопете маслото и добавете следващите две съставки. Запържете, докато лукът омекне и беконът стане златист. Отцедете добре. Подредете домата върху препечения хляб, покрийте с бекон и лук и парче сирене. Поставете под грила на фурната, докато сиренето се разтопи и стане златисто-кафяво. Поднесете горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта