Регистрация

Пилешки крилца с пикантна панировка

Автор:
george
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
237
Оцени рецептата

1 кг пилешки крилца, разделени

3/4 чаша кисело мляко

2/3 чаша лют сос

2 ч.л. чесън на прах

1 чаша брашно

1/2 чаша подправка „Кейджън“

 

В купа, смесете киселото мляко, лютия сос и чесъна. Добавете пилето и мариновайте за една нощ в хладилника. На следващия ден, смесете брашното и подправката „Кейджън“ в купа. Извадете пилето от маринатата и покрийте равномерно в брашнената смес. Сгорещете в тиган или фритюрник олио на 190ºС. Олиото трябва да е достатъчно количество, за да покрие по 4 - 5 пилешки крилца наведнъж. Пържете крилцата за около 8 мин. Отцедете върху хартиена кърпа.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта