Регистрация

Пилешки крилца в сос от стриди

Автор:
lazova
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
620
Оцени рецептата

1 пакет пилешки крилца

3 резена пресен корен джинджифил

Растително масло

4 с.л. сос от стриди

1 с.л. сухо шери

½ ч.л. захар

2 1/2 с.л. соев сос

1 ч вода

 

Срежете всяко крилце на две части откъм ставата. Сгорещете парчетата джинджифил в маслото в тиган, добавете крилцата и запържете до кафяво. Когато крилцата се запържат, отцедете от олиото и извадете джинджифила от тигана. Добавете соса от стриди, шерито, захарта, соевия сос и водата. Поставете запечените крилца в тигана и оставете да къкрят, покрити, за 10-12 минути. Гответе още 12 до 15 минути с капак, като поливате често със соса. Когато крилцата омекнат, поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта