Регистрация

Пилешки дробчета с лук

Автор:
george
|
Дата:
10 Apr
|
Видяна:
210
Оцени рецептата

450 г пилешки дробчета

1 глава лук, нарязан ситно

1/4 чаша пилешка мазнина

3 твърдо сварени яйца

1/2 ч.л. сол

прясно смлян черен пипер

 

Загрейте фурната до 190ºС. Измийте и отцедете пилешките дробчета. Отстранете всички мазнини и обезцветени петна. Подредете дробчетата върху постлана с фолио тава и печете 30 минути. През това време, леко задушете лука в мазнината. Поднесете с дробчетата.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта