Регистрация

Пилешки дробчета с аншоа

Автор:
марина цекова
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
398
Оцени рецептата

4 с.л. масло

6 пилешки дробчета

1/2 ч.л. пипер

2 филета аншоа

1/2 ч бульон

3 препечени филийки, намазани с масло, разполовени

2 с.л. галета

2 с.л. настърган пармезан

 

Разтопете маслото в тиган. Сотирайте пилешките дробчета и ги накълцайте, заедно с черен пипер и филетата аншоа, докато са добре смесени. Върнете сместа в тигана и добавете бульона. Гответе на умерен огън за 5 минути, като се разбърква често. Поставете сместа върху препечените филийки. Поръсете с галета и сирене. Поставете под грила в продължение на 1 минута до кафяво.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта